Nieuw van la william

La William toont zich opnieuw van haar innovatiefste kant en lanceert in april een nieuwe saus, 3 nieuwe vinaigrettes en een nieuwe verpakking. Een gegarandeerd gesmaakte vernieuwing in uw assortiment!

nieuwe verpakking: 3L PET bokaal

De smaakvolle sauzen van La William zijn voortaan ook te verkrijgen in een handige 3L-PET verpakking. Dankzij de ondoorzichtige verpakking heeft u geen last van storende randen, hetgeen uw klanten zou kunnen afschrikken. Er is een aangepast deksel met pompensysteem verkrijgbaar.

Nieuwe saus: arumba

Deze zomerse saus, op basis van abrikoos en mandarijn, laat uw klanten wegdromen van verre oorden. De Arumba bevat meer dan 10% fruit en is uitstekend bij snacks op basis van kip of gevogelte. Ze gaat ook perfect samen met frieten. Verkrijgbaar vanaf 15 april in tubes van 1L en 3L PET bokaal.

Nieuwe vinaigrettes: Arrabbiata, Curry-Cocos en Andalucia

De Arrabbiata vinaigrette is een vinaigrette op basis van tomaten, knoflook en een evenwichtige kruidenmix. Deze vinaigrette leent zich uitstekend voor de bereiding van Mediterraanse pastasalades.

 

De Curry-Cocos vinaigrette is een zachte vinaigrette met uitgesproken currysmaak. Deze vinaigrette serveer je het best bij salades, rijstschotels en bereidingen met kip of gevogelte. Dankzij de Curry-Cocos vinaigrette geef je elk gerecht een exotische toets!

De Andalucia vinaigrette is een vinaigrette geïnspireerd op de ‘original’ Andalouse van La William. Deze Zuiderse vinaigrette is uiterst geschikt voor de bereiding van pastasalades of bij rauwkostbereidingen.

Klik hier en ontdek de recepten met onze nieuwe vinaigrettes.

verpakkingen

11l 650ml
3l 300ml
12kg 5l
6kg 2l
1l
* De commerciŽle waarde verschilt met de reŽle waarde.