Ingrediënten: water, koolzaadolie, witte wijnazijn (sulfiet), stabilisatoren (glycerol, guarpitmeel, xanthaangom), eigeel van scharrelkippen, suiker, dragon, mosterd, specerijen, specerijextract, gemodificeerd maïszetmeel, zout, melkeiwitten, aroma (melk), emulgator (lecithinen (soja)), voedingszuren (melkzuur, natriumlactaat), conserveermiddelen (kaliumsorbaat, natriumbenzoaat), antioxidant (calciumdinatrium-EDTA).Kan gerst, tarwe, rogge, schaaldieren, vis en selderij bevatten.
Gemiddelde voedingswaarde per 100ml: Energie 1518kJ - 368kcal. Vetten 37g. Verzadigde vetzuren 3,0g. Enkelvoudig onverzadigde vetzuren 23g. Meervoudig onverzadigde vetzuren 10g. Koolhydraten 9,2g. Suikers 2,7g. Vezels 0g. Eiwitten 0,9g. Zout 2,2g.
Deze saus met witte wijnazijn & dragon is heerlijk bij visgerechten zoals zalm, tongrolletjes of roodbaarsfilet. Maar natuurlijk ook voor een traditionele steak béarnaise dankzij de heerlijke botersmaak. Of wat dacht je van een luxe rundsburger met Béarnaise? Met een beetje room erbij is deze saus goed warm te houden gedurende een lange tijd & bovendien schift ze niet!
Beschikbaar in 1L, 3L & 5L formaat.